;

طراحی سایت شخصی

اجزای طراحی یک سایت چیست؟

  1. طرح بندی : این موضوع شامل تبلیغات و متن می شود. در دنیای وب یک هدف برای کمک به دیده شدن اطلاعات و وب سایتی می کند که انها به دنبال آن هستند که شامل یکپارچگی ، حفظ تعادل و قبات طراحی می باشد.
  2. رنگ : انتخاب رنگ بستگی به مشتری دارد. این رنگ ها می تواند از سیاه و سفید یا طیفی از رنگ ها باشد که شخصیت و نام تجاری یک سازمان را با استفاده از رنگ های مناسب انتقال می دهد.
  3. فونت : استفاده از فونت های مختلف می تواند فضای وب سایت رو بهبود بخشد.
  4. گرافیک : گرافیک شامل ، طراحی لوگو ، عکس ها ، کلیپ های تصویری و .. می باشد که می تواند وب سایت شما را زیبا و اثر بخش کند.
  5. تولید محتوا : بخش محتوا و طراحی وب سایت در یک راستا حرکت می کنند تا پیام سایت را از طریق تصویر یا نوشتار به مشتریان ارائه دهند . متن نوشته شده همیشه باید مرتبط و مفید باشد تا خواننده را گیج نکند. محتواهای تولید شده باید با رعایت اصول سئو بهینه شود و از کلمات کلیدی مرتبط در آنها استفاده شود.

روزانه هزاران وب سایت در جهان ، صدها وب سایت در ایران و احتمالا ده ها وب سایت که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم رقیب شما محسوب می شوند راه اندازی می گردند.

یافتن جایگاهی مناسب در این میان موفقیتی است که به آسانی محقق نمی شود و قواعد انجام آن در تخصص طراحان حرفه ای سایت می باشد

همانطور که خلق یک اثر هنری نیاز به شناخت سلیقه مخاطب و عناصر بصری مانند رنگ ها ، تصاویر و .. دارد.

 در این طراحی نیز این موارد صدق می کند. شناخت ترکیب رنگ ها ، هارمونی اجزای سایت و دانش چینش آنها در کنار هم جزء اصلی ترین اصول طراحی سایت می باشد.

اما در این بین موبایل ها و تبلت ها را نباید فراموش کرد. امروزه حجم عطیمی از کاربران از گوشی های همراهشان برای جستجو در اینترنت استفاده می کنند لذا باید در هنگام طراحی سایت یک سایت کاملا ریسپانسیو و واکنش گرا طراحی شود تا در نمایشگر موبایل ها و تبلت ها به درستی نمایش داده شود.

در رقابت سایت ها بر سر دیده شدن ، هرچه سریع تر باشید بهتر دیده می شوید.

رسیدن به سرعت استاندارد بارگزاری صفحات سایت امری است تخصصی در متدهای طراحی که جایگاه قابل توجهی دارد.

در این راستا عواملی چون حجم بارگزاری هر صفحه به طور جداگانه و حجم بارگزاری تمام سایت اندازه گیری می شود.

انواع طراحی وب سایت :

وب سایت های امروزی معمولا به گونه های استاتیک ، داینامیک ، پرتال و پویا دسته بندی می شوند.

1. طراحی وب سایت استاتیک  :

امروزه طراحی سایت استاتیک وجود ندارد و این سبک طراحی سایت بسیار قدیمی میباشد.

در طراحی وب سایت استاتیک ، یک فایل متمایز به ازاء هر صفحه وب سایت روی سرور ذخیره می شود و هر بار که این صفحه مورد نیاز است ، تماما از سرور خوانده می شود و برای کاربر به نمایش در می آید. از مزایای این وب سایت ها که بیشتر در سال 2015 محبوبیت داشت ، آسانی طراحی صفحات استاتیک و امنیت بالای آن برای سرورهای آن دوره بود.

با ارائه سرورهای ارزان قیمت و بالارفتن تکنولوژی امنیت سرور ، کم کم این طراحی جای خود را به طراحی سایت داینامیک داد. البته هنوز هم در وب سایت های داینامیک صفحاتی با طراحی استاتیک نیز ایجاد می شوند و در اصل تمامی سایت ها چند بخش استاتیک در خود دارند.

2 . طراحی وب سایت داینامیک  :

طراحی وب سایت داینامیک به گونه ایست که هیچ محدودیتی برای استفاده از امکانات مد نظر شما و طراحی سایت وجود ندارد و آزادانه سلیقه خود را در این نوع طراحی اعمال میکنید.

صفحات داینامیک وب سایت به نحوی طراحی می شود که خود صفحه ثابت ، اما محتوای آن متغیر باشد.

در این شرایط پنل مدیریت سایت در دسترس شماست و امکان ویرایش محتوای صفحه در هر زمانی امکان پذیر است.

ساختار این صفحات توسط یک اپلیکیشن سرور که اسکریپت های سمت سرور را فراوری می کنند ایجاد می شود. در واقع محتوای چنین صفحاتی با توجه به جستجوی کاربر ایجاد می شوند.

در یک سایت داینامیک معمولا محتوای مورد نیاز خود را از یک دیتابیس در back- end فراخوانی می کنند.

3 . سایت های پرتال  :

این سایت ها سایت هایی پویا هستند که چند هدف خاص را دنبال می کنند.

به عبارتی دیگر چند سایت پویا برای رسیدن به یک هدف در کنار هم قرار میگیرند و پرتال را تشکیل می دهند.

این پرتال ها بیشتر توسط گروه ها و سازمان ها خریداری می شوند. اداره پرتال به دلیل نیازداشتن به بروز رسانی های مختلف توسط یک فرد دشوار است و باید زمان بیشتری برای آن قرار داده شود.

4. سایت های پویا  :

این سایت ها توسط کسانی که به سیستم مدیریت محتوا دسترسی داشته باشند قابل تغییر می باشد.

این سایت ها برای افراد و شرکت هایی مناسب است که بیش از دو بار در سال نیاز به تغییر در محتوا دارند.

طراحی وب سایت رایگان :

طراحی وب سایت رایگان جمله ای بسیار وسوسه انگیز است که توسط بسیاری از شرکت ها در متن تبلیغاتشان به چشم می خورد

این شرکت ها از قالب های رایگان و تکراری ورپرس استفاده میکنند که معمولا امکانات مورد نیاز شمارا فراهم نخواهد کرد و عمر زیادی نخواهد داشت.

طراحی وب سایت به صورت رایگان مزایا و معایبی دارد. از مزایای آن این است که وب سایت در زمان کوتاهی راه اندازی می شود.

معمولا ابزارهای جدید توسط سایت ساز جهت استفاده تعبیه شده اند که به راحتی می توانید این ابزارها را در وب سایت طراحی شده خود اضافه نمایید.

معایب استفاده از این قالب ها نیز بسیار گسترده است که در بحث پشتیبانی و بروزرسانی سایت و همچین انتخاب ظاهری معقول و مناسب به سلیقه شما از بزرگترین و موثر ترین مشکلات آن است.

همچنین قادر نخواهید بود پس از گذشت مدت زمانی آن را بروزرسانی کنید و برای این کار لازم است دوباره سایت را از اول بسازید.

همچنین بعضی از سایت سازها در سایت شما تبلیغات قرار می دهند که موجب افت رنک شما می شود.

طراحی سایت وردپرس :

علاوه بر ورژن های رایگان در قالب های ورد پرس امکان پوسته نویسی و طراحی سایت حرفه ای نیز از طریق وردپرس فراهم میشود که رایگان نخواهد بود.

با استفاده از قالب های وردپرس امکان طراحی سایت شخصی و فروشگاهی به راحتی فراهم میشود. در این نوع طراحی سایت شما میتوانید ظاهر سایت را از نمونه های موجود انتخاب نمایید و یا پوسته سایت که در واقع ظاهر سایت شماست به صورت کاملا اختصاصی نوشته شود و طراحی منحصر به فرد خود را در قالب وردپرس داشته باشید.

مشکلات استفاده از طراحی وب سایت وردپرس با سایت سازها :

در استفاده از طراحی وب سایت وردپرس سایت های مشابه به سایت شما زیاد باشد . در طراحی وب سایت خود محدودیت دارید و فقط می توانید در حد محدودیت های سایت ساز آن را طراحی کنیدبه استثنا طراحی اختصاصی  پوسته که پیش تر به آن اشاره کردیم.

طراحی سایت اختصاصی :

طراحی سایت به صورت اختصاصی برای کسب و کارهای بزرگ و خصوصا استارت آپ ها پیشنهاد میشود.

در این نوع طراحی که به زبان های مختلف برنامه نویسی انجام میشود هیچ محدودیتی در طراحی ظاهر سایت ، صفحات داخلی ، امکانات مورد نیاز ، پنل مدیریت سایت وجود ندارد.

تفاوت طراحی سایت اختصاصی با وردپرس‌ :

در طراحی سایت اختصاصی هیچ سایتی مشابه سایت شما وجود ندارد و تمام کدنویسی با توجه با خواسته شما انجام میشود.

در طراحی وردپرس عموما از قالب های موجود استفاده میشود که ممکن است امکانات مد نظر شما را فراهم نکند . 

طراحی سایت اختصاصی زمان و هزینه بیشتری نسبت به طراحی سایت وردپرس نیاز دارد.

مزایا و معایب زیادی در انواع طراحی سایت وجود دارد که در طراحی سایت اختصاصی معایب به حداقل رسیده و تنها هزینه و زمان بندی جای صحبت دارد. 

لازم به ذکر است که معایب طراحی سایت وردپرس با توجه به نوع کسب و کار اهمیت دارد و ممکن است در کسب و کار شما مشکلی وجود نداشته باشد.

بنابر این پیشنهاد میکنیم با کارشناسان ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما در این زمینه استفاده نمایید. 

استعلام قیمت و زمان بندی و نوع طراحی سایت از طریق تماس تلفنی اعلام خواهد شد.

  • تلفن تماس : ۰۲۱۸۶۰۸۶۱۵۴
تماس با ما