;
ثبت انواع شرکت (با مسئولیت محدود، سهامی خاص، شرکت تعاونی، تضامنی و ...)، ثبت شرکت دانش بنیان، ثبت علامت تجاری (برند و لوگو)
شرایط اخذ اقامت سرمایه گذاری | ویژگی های اخذ اقامت سرمایه گذاری | سریع ترین کشورها برای اخذ اقامت | مراحل دریافت اقامت با سرمایه گذاری
اخذ پروانه بهره برداری | تاییدیه پروانه بهره برداری | مزایای پروانه بهره برداری | استعلام پروانه بهره برداری
چرا باید شرکت ثبت کنیم؟؟ فکر میکنین ثبت کردن شرکت شما رو محدود میکنه؟ به فوایدی که ثبت شرکت براتون داره فکر کردین؟؟ اگه صاحب کسب و کاری هستین و میخواین فعالیت های گسترده تر و سودآورتری داشته باشین؛ باید بدونین که ثبت شرکت با وجود محدودیت های ظاهری که داره، میتونه خیلی از نیازهای شما رو برطرف کنه و خیلی سریعتر شما رو به اهداف بزرگتون برسونه. در ادامه مطلب با انواع شرکت، مراحل ثبت، هزینه ثبت شرکت و ... بیشتر آشنا بشین.
فرق برند با لوگو چیه؟ آیا میشه بدون داشتن شرکت، فقط علامت تجاری رو ثبت کرد؟ برند یا نام تجاری، همون نام، نشان و علامتیه که شما رو نسبت به رقبا متمایز میکنه و باعث میشه مردم با دیدن و شنیدنش، به راحتی شما رو به یاد بیارن. برند قدرتِ اینو داره که برای مشتریان شما حس اعتماد ایجاد کنه و مطمئناً با ثبت برند، این اعتماد بسیار بسیار بیشتر میشه. برای آشنایی بیشتر با شرایط ثبت برند، تفاوت برند لاتین و فارسی، هزینه ثبت برند و ... ادامه مطلب رو مطالعه کنین.
شرکت ها بنا به دلایل مختلف ممکن است در طول مدت فعالیت خود دستخوش تغییراتی شوند. تغییرات شرکت شامل موارد مختلفی است که در جلسات هیأت مدیره یا طی مجمع عمومی عادی یا فوق العاده در مورد آن تصمیم گیری شده است. هر گونه تغییر مهمی در اساسنامه شرکت باید ثبت و در روزنامه رسمی و محلی آگهی شود تا وجهه قانونی پیدا کند؛ درست مانند وقتی که تأسیس یک شرکت ثبت میشود و اطلاعات مهم آن انتشار می یابد.
روش های سنتی کسب و کار برای دوام آوردن در جوامع پیشرفته و رو به رو رشد کافی نیستن! مخصوصاً در حوزه هایی که میزان رقابت زیاده و 90% رقبای شما برای معرفی کردن خدمات و محصولاتشون به دنیای بزرگ اینترنت روی آوردن! داشتن یک وبسایت شکیل و یا یک فروشگاه اینترنتی کارآمد، تأثیر بسیار زیادی روی فروش شما داره.
اگه قصد دارین در زمینه صادرات / واردات کالا فعالیت کنین، باید بدونین که داشتن کارت بازرگانی برای شما الزامیه و در واقع این کارت طبق ماده 2 قانون صادرات و واردات، مجوز شما برای تجارت خارجی محسوب میشه. هم اشخاص حقیقی و هم اشخاص حقوقی در صورتی که شرایط دریافت کارت بازرگانی رو داشته باشن، میتونن نسبت به دریافت اون اقدام کنن. در ادامه مطلب با شرایط أخذ کارت بازرگانی، تفاوت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی، کاربردها، هزینه ها و ... بیشتر آشنا بشین.
جواز تاسیس مجوزی است که توسط وزارت صنعت و معدن و تجارت صادر میشود و افراد میتوانند با دریافت آن یک واحد تولیدی راه اندازی کنند.
اخذ کد اقتصادی یکی از مهم ترین وظایف و تکالیف تجار ، شرکت ها و موسسات است. چرا که در هنگام بستن قراردادهای مهم تجاری و کاری ، اخذ کارت بازرگانی ، رتبه بندی شرکت و اخذ گرید شرکت در مناقصات و برخی رقابت های شغلی و حرفه ای و از همه مهم تر تکمیل اظهارنامه مالیاتی داشتن کد اقتصادی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
پلمپ دفاتر قانونی ، یکی از الزامات شخصیت های حقوقی جهت ارائه هزینه و اظهار درآمد های خود است و ادارات مالیات در 31 استان کشور ، اظهار هزینه شرکت ها بر اساس ماده 6 قانون تجارت را تنها از طریق مندرجات در دفاتر پلمپ شده را می پذیرند.
ثبت اختراع: اختراع در اصل نتیجه تلاش فکری و تراوش ذهنی یک فرد است که در قالب یک محصول صنعتی یا فرآیند صنعتی متبلور می شود. مخترع برای آنکه بتواند از اختراع خود دفاع کند و از سایر مزایای قانونی بهره مند شود باید اختراع خود را به ثبت برساند.
یک طرح صنعتی برای آنکه بتواند ثبت شود، باید جدید و یا اصیل باشد. طرح صنعتی میتواند برای هر نوع محصولی ثبت گردد: محصولات صنعتی، بسته بندی، ابزار آشپزخانه، خودرو، پوشاک، صنایع دستی، ابزار و یراق، تجهیزات پزشکی، طلا و جواهر، اقلام لوکس و ...
در جهت رونق اقتصادی و هم چنین عدم محدودیت بر جهت قواعد و قوانین دست و پا گیر و همچنین قائل شدن امتیازاتی برای اهداف اقتصادی از جمله رشد و توسعه ورود سرمایه های خارجی و ورود تکنولوژی و ایجاد بستری امن از هر جهت برای سرمایه گذاری خارجی و همچنین قائل شدن امتیاز ویژه ایست که به هر دلیلی که بر مسائل حکومت باز می گردد مناطقی با امتیازات ویژه با عنوان مناطق آزاد ایجاد شده است.
مالیات بر ارزش افزوده عبارت است از مالیاتی که به طور غیر مستقیم بر اجناس و خدمات تعلق می گیرد و مصرف کننده آن را به همراه ارزش واقعی و در ازای دریافت کالا و یا خدمات پرداخت می نماید و در قبال آن دریافت کننده وظیفه دارد این مبلغ را به خزانه دولتی واریز نماید.
ایزو ISO 9001، سیستم مدیریت یکپارچه IMS، استاندارد رضایت مشتری ISO 10002، استاندارد HALAL (حلال)، ایزو 14001، استاندارد OHSAS 18001